Price Waterhouse Coopers

Duration: 6 weeks
Location: Cambridge
Designer: BDP

The brief was to relocate an area of open plan office users from the ground floor to the first floor, then refurbish the redundant space to form a suite of meeting rooms together with an informal TV lounge and coffee area.

The works involved complete electrical rewiring to the area, installation of new suspended ceilings and feature MF ceiling with new lighting throughout.

New solid and glazed partitions would form the new meeting room with, a folding operable wall system to divide up the space in the large boardroom.

New carpet tiles were fitted throughout in a range of colours, all surfaces repainted and new bespoke walnut joinery items added including coffee service stations and a TV hub.

Everyone who visits the new meeting room suite comments on how stylish the area looks. The contractors did a fantastic job from start to finish and we were amazed at the transformation that could be achieved in just a short space of time.
Damien Edgley PwC